7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@nikolajriel.dk
Vælg en side

Cykling er en sport, som rigtig mange mennesker holder af. Der ligger nemlig stor uforudsigelighed gemt i de hårde etaper, og dermed er der ofte fuld skrald på spændingen op mod målfeltet. I dag er cykling dog ikke kun noget, som man selv dyrker på landevejen, eller som man ser på fjernsynet. Nu har du nemlig mulighed for at spille en aktiv rolle i computerspillet Pro Cycling Manager 2020. 

Før dit eget cykelhold til tops!

Pro Cycling Manager 2020 er et digitalt spil, hvor du skal agere manager for et cykelhold. Dermed har du mulighed for at føre holdet til pladsen øverst på sejrsskamlen. I spillet skal du blandt andet planlægge træning, implementere din strategi og holde øje med om dine cykelrytter opfører sig moralsk.

I Pro Cycling Manager 2020 får du altså al den spænding, der også hører sig til den ægte cykelverden. Hvis du er vild med cykling i virkeligheden, er dette uden tvivl et spil for dig.

Hvor finder jeg Pro Cycling Manager 2020?

Hvis du gerne vil i gang med at spille, er det bare om at hoppe på nettet. I dag er det nemlig muligt at downloade Pro Cycling Manager 2020 online. Det vil sige, at du ikke engang skal bevæge dig ned i en fysisk butik for at komme i gang med at spille.

Større forståelse for cykelverden

Et spil som dette er naturligvis fantastisk, fordi der er tale om god underholdning. Ikke desto mindre indeholder spillet også en hel del læring. Det er nemlig muligt at få en mere større forståelse for cykelverden, når man skal agere manager.

Dermed kan Pro Cycling Manager 2020 også øge din interesse for sporten. Næste gang Tour de France løber over skærmen, vil du uden tvivl være blevet klogere på de mere bagvedliggende aspekter. Det kan nemlig godt være interessant at holde øje med alle de strategier, der ligger bag det hårde arbejde.