Sådan laver du bedst en spørgeskemaundersøgelse

Spørgeskemaer bruges i høj graf i dag til at undersøge alverdens ting. Det er en smart måde at få svar fra sine kunder på når det kommer til forskellige vigtige spørgsmål. En spørgeskema undersøgelse kan laves på flere måder. Dog er det smart her at vælge en løsning, som er let for kunderne eller medarbejderne. Sådan en løsning vil ofte også være let for dig. Dette i form af en undersøgelse, som kunderne eller medarbejderne kan deltage i om det så er fra mobiltelefon, iPad eller computer. En spørgeskemaundersøgelse skal kunne tilpasses det hele.

Data skal let kunne indsamles og bruges af dig, hvilket netop fungere bedst, hvis det gøres online. Sørg for en høj brugervenlighed, som gør at så mange som mulig deltager og tager undersøgelsen til ende. Find et godt system at samle det i og en let måde, hvorpå dataindsamlingen kan fungere og bruges. For så er det blot at tilkoble det hele inde i samme system som både du, kunderne og medarbejderne bruger.

 

Vigtige funktioner ved en spørgeskemaundersøgelse

Finder du det nødvendigt at lave en spørgeskemaundersøgelse, skal du være klar over hvilke funktioner, som her er vigtige. En spørgeskemaundersøgelse kan bruges til mange forskellige formål. Måske ønsker man ens ansattes mening om et emne. Eller man ønsker at høre, hvordan ens kunders oplevelse har været i forhold til en service. Her er det vigtige at ramme med de rigtige spørgsmål. Ikke mindst er det vigtigt, at det hele er let tilgængeligt. Det både for andre at kunne udfylde spørgeskemaet, men også for en selv i forhold til at skulle indsamle data. Her ønsker man brugervenlighed, så man får svar fra så mange som muligt og ønsker resultater og data som let kan indsamles og bruges.

 

Omstændigheder ved en spørgeskemaundersøgelse

Skal der oprettes et spørgeskema, som skal sendes ud til enten ens kunder eller medarbejdere, så findes der mange lettere løsninger end at forsøge sig med det selv helt fra bunden. Brug her de hjælpemidler, som er. Du finder i denne sammenhæng et system, som du blot kan bruge af og kan sætte op til både iPad, apps eller andre smarte funktioner. Herefter er det blot at indsætte dit spørgeskema og sende det ud. Sammen system vil kunne indsamle data for dig og vise de forskellige resultater. Dette alt sammen med de rigtige sikkerhedsforanstaltninger. Alle disse omstændigheder kan du sørge for ved at vælge et allerede oprettet system og anvende dette til dine spørgeskemaundersøgelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *