Bliv Amazon specialist og få gang i salget

Amazon er en af verdens førende virksomheder, når det kommer til internethandel. De har hovedsæde i Washington, USA, men bruges verden over. Derfor findes hjemmesiden med mange forskellige domæner som UK, DE, DK og mange, mange flere. På platformen er det muligt at sælge produkter indenfor stort set alle kategorier, man kan forestille sig. Alt fra elektronik og beklædningsgenstande til musik og møbler kan sættes til salg, og med deres kundeklientel, der tæller over 300 millioner mennesker, er det ikke svært at få solgt sine produkter. Samtidigt er der altid mulighed for at nå ud til endnu flere kunder, især hvis man vælger at samarbejde med specialister i Amazon.

 

En platform, der sætter dagsordenen

Amazon er ikke et firma, der følger i hælene på andre — de sætter selv dagsordenen, og selvom mange virksomheder indenfor samme brancher prøver at følge med, har de svært ved at konkurrere med internetgiganten. Det er en rigtig god grund til, hvorfor du bør vælge netop denne platform til dine annoncer.

Amazon Prime er et godt bevis på, at de er firstmovers, som tør at tage det første skridt i en ny retning. “Hvad er Amazon Prime?”, tænker mange måske — men inden længe vil det være en fast del af de fleste danskeres ordforråd. Det er nemlig intet mindre end en streamingtjeneste, der både giver sine medlemmer adgang til e-bøger og videoer samt musik. Som en bonus får man gratis fragt på de varer, man bestiller på deres hjemmeside, samt mange andre tjenester. Amazon Prime er allerede tilgængeligt i Danmark.

 

Gavn din virksomhed

Mange eksperter forventer, at siden vil komme til at spille en stor rolle i internethandlen i Danmark i fremtiden, så det er en god mulighed for dig, der arbejder indenfor detailbranchen og gerne vil se fremskridt i dit salg indenfor den nærmeste fremtid. Ved at vælge platformen som din annoncør vil du få flere muligheder for, hvordan du vil køre din forretning.

Du kan for eksempel vælge udelukkende at bruge siden som en salgsplatform, samtidigt med at du selv har dit eget varelager og pakker og sender dine egne produkter ud til dine kunder. Vil du investere i en metode, som i første omgang koster lidt mere, men som vil spare dig for en masse arbejde, så kan du vælge at blive Fulfillment By Amazon-leverandør. Her sender du varerne, som du sælger til et Amazon-varelager nær dig. Herefter tager de sig af pakningen, forsendelsen og kundeservicen. Som en bonus vil de hjælpe dig med at nå ud til endnu flere kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *