Det nyeste mode website har ramt i Danmark

Så blev det endelig tid til at det nyeste mode website åbnede i Danmark. Navnet på shoppen får du lige om lidt – for først se på hvad det lige er der gør denne side ekstra interessant, hvis man sammenligner med alle de mange andre sites der eksisterer online.

Hvad er det der gør dette mode site være speciel sammenlignet med de andre?

Det er faktisk helt enkelt: I stedet for at det er nødvendigt at se på flere websites kan man nøjes med blot at kigge på ModeKup.dk – for her samles nemlig alt, så du kun skal kigge 1 sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Hvorledes fungerer det?

ModeKup.dk har været så intelligente at samle alle produkter fra de helt store modesites, herunder Boozt, Zalando, Stylepit samt mange flere. Det gør at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler samme sted, i stedet for at være nødt til at surfe rundt på forskellige websites.

Kan man så købe direkte hos ModeKup?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve mode siderne som står bag den del. Det som ModeKup.dk i stedet står for er, at sammensætte alle disse helt utroligt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle mode og fashionvarer. Du skal bare klikke på knapperne eller billederne, og så vil du blive videresendt direkte til produktet hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan man læse mere om det her formidable mode website?

Sjovt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig virkelig til stede på sociale media så som Pinterest, Facebook og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis jeg nu gerne vil i kontakt med stifterne af websitet – hvordan gør man så det?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på websitet, give ris/ros eller lignende, så skal du blot gå hen på deres kontaktside. Her vil du kunne sende en e-mail direkte til de som har skabt siden.

Lad mig endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *