Fjern talgknopper med af de populære black masks

Fjern talgknopper med af de populære black masksMange personer i Danmark vil påstå at de har problemer med uren hud. Døjer du også med bumser?
Er det så irriterende at det er et problem i hverdagen? Så er det nok på høje tid at få gjort noget ved det. I dag skal vi nemlig til at høre en hel del mere om black masks.
Lad os ikke udskyde det længere og komme til sagen.

Brug en black mask ordentligt med processen her

Det er essentielt at man gør brug af den rigtige procedure for at få mest ud af masken.
Følg trinnene under her, så sikrer du dig fuld effekt.

1. Bliv klar inden

Gør dig selv den tjeneste at få varmet dit ansigt op ved brug af noget varmt vand. Det er slet ikke et krav, men det er altid en fordel, da du får åbnet godt op for porerne – som vil gøre at black masken virker bedst muligt.

2. Ansigtsrens

Black masks virker bedst på et rent ansigt. Gør brug af en anti-bakteriel sæbe – ansigtsvask eller tilsvarende.

3. Påfør din maske

Tag masken på i et tyndt men jævnt lag. Det må dog ikke blive for tyndt da du skal kunne trække ansigtsmasken af bagefter.
Undgå at komme for tæt på områderne omkring læberne og øjnene. Her vil huden være for tynd, at en peel-off maske som den her kan ende med at trække det øverste hudlag med af – og det bør man gerne helst undgå helt.

4. Lad din black mask arbejde

Giv black masken tid til at arbejde. Følg brugsanvisningen før du begynder hvor der står præcis hvor mange minutter. Som oftest vil det være mellem 10-30 minutter. Det er forskelligt fra produkt til produkt, men du vil mærke når masken bliver tør.

5.Tag ansigtsmasken af

På det tidspunkt hvor black masken tørrer ind, skal man til at trække den af. Husk du ikke skal prøve at vaske den af, da det er her i denne del af guiden at man får alle urenhederne osv. ud af huden.

6. Fjern resterne af masken

Du kan ikke undgå at have rester af black masken tilbage i dit ansigt, og dem kan du komme af med ved hjælp af en ansigtsklud og varmt vand.

7. Giv huden fugt og tid

Gør kun brug af ansigtsmasken max 2 gange pr. uge. mange ansigtsmasker som denne udtørrer din hud en del, så giv huden tid samt en lækker creme til ansigtet efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *