Pris, inspiration og tips til badeværelset

En masse overvejelser og tanker. Har du besluttet dig – eller overvejer – du et nyt badeværelse, kan det være noget værre rod.

Hvor skal man starte?

Prisen. Der skal du starte. For det er dit udgangspunkt. Men du må forvente, at et badeværelse er dyrt, sammenlignet med mange andre ting. Heldigvis har vi håndværkerfradraget, som gør skaden god igen. Nogle, der laver badeværelse roskilde har en pris fra 79.000 kr. Måske du skal tjekke dem ud, vi faldt lige over dem.

Men det kan sagtens blive meget dyrere. Deres pris er også ”fra”. Hvis du tilføjer nogle dyrere klinker, bliver det et par tusinde kroner dyrere og sådan forsætter det.

Du skal også huske på varigheden. Du vil skulle låne en badeværelse-vogn. De koster også lidt, men ofte kan du få en gratis af håndværkeren – hvis du er heldig. Badmodul.dk har måske også en vogn til dig?

Så lad os sige minimum 80.000 kr.

Nu skal du finde på ideerne

Her er også et udgangspunkt. Det er nemlig rummet og dets kvadratmeter. Hvor meget har du at gøre med?

De små badeværelser skal virkelig gennemtænkes. Skær ned, hvor du kan. Brug lyse farver først og fremmest.

Sådan finder vi på ideer.

Vi starter med en simpel brainstorm, som det var reklamebranchen. Her er det vigtigt, du slynger alle dine ideer ud. Tænk stort og småt. Skriv dem så ned. Når du ha 15+ ideer til klinker, borde, træ, bruser og alt det, kan du gå videre til næste fase.

  1. fase skal du visualisere og finde produkter.

Gå på Pinterest.com. Det måske mest magtfulde værktøj, når du skal finde på konkrete ideer. Se, hvordan de gør. Efterlign og lad dig inspirerer. Hurtigt vil du kunne kombinerer dine ideer med, hvad du finder derinde.

Saml så det hele og giv det til håndværkeren. Det vil han sætte stor pris på. Hvis du er heldig, kan du få prisen ned, fordi du har gjort så stort et forarbejde.

Nu skal du på jagt

Det kan være, at du kan finde nogle af tingene selv i genbrug. Det er jo in og smart. Her finder du også de særlige ting. Produkterne har en historie, og du vil kunne sætte din helt egen historie på, når du selv går ud og køber det. Ingen andre gør dette!

Det kan være planken, du finder i et genbrug, som du vil bruge som hylde.

Det kan være nogle fliser, du vil slå itu og bruge som gulv(den idé er vi særligt glade for).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *