Nyt skønheds website har netop ramt i Danmark

Nu blev det endelig tid til at det nye beautysite slog dørerne op i Danmark. Navnet på siden får du om lidt – men lad os først lige se på hvad det lige er der gør dette site ekstra interessant, sammenlignet med de mange andre konkurrenter der findes online.

Hvad gør dette skønhedssite være speciel end de andre?

Meget simpelt faktisk: I stedet for at skulle at kigge på flere hjemmesider kan man nøjes med blot at kigge på http://MnsBeauty.dk – her samles nemlig alt, så du kun skal kigge ét sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Men hvorledes fungerer det?

MnsBeauty.dk har været så snu at samle alle sortimenter fra de største skønheds websites, herunder NiceHair, Made4Men, Billigvoks samt mange andre. Det gør at du kan spare din tid, og har muligheden for at finde alt som du skal bruge 1 sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige sider.

Kan man så købe gennem MnsBeauty?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige beauty sider som står for den del. Det som MnsBeauty.dk gør er, at sammensætte alle de her helt ekstremt mange produkter, så du på samme side kan se alle beautyprodukter og skønhedsprodukter. Du skal bare klikke på billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte hen til produktet hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg læse mere om det her fænomenale skønheds website?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig yderst til stede på sociale media herunder fx Google+, Facebook og Pinterest. Du finder dem ved blot at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med stifterne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på websitet, komme med ris/ros eller lignende, så skal du blot gå over til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en email direkte til de som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle dine kommentarer i felterne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *