Bliv Amazon specialist og få gang i salget

Amazon er en af verdens førende virksomheder, når det kommer til internethandel. De har hovedsæde i Washington, USA, men bruges verden over. Derfor findes hjemmesiden med mange forskellige domæner som UK, DE, DK og mange, mange flere. På platformen er det muligt at sælge produkter indenfor stort set alle kategorier, man kan forestille sig. Alt fra elektronik og beklædningsgenstande til musik og møbler kan sættes til salg, og med deres kundeklientel, der tæller over 300 millioner mennesker, er det ikke svært at få solgt sine produkter. Samtidigt er der altid mulighed for at nå ud til endnu flere kunder, især hvis man vælger at samarbejde med specialister i Amazon.

 

En platform, der sætter dagsordenen

Amazon er ikke et firma, der følger i hælene på andre — de sætter selv dagsordenen, og selvom mange virksomheder indenfor samme brancher prøver at følge med, har de svært ved at konkurrere med internetgiganten. Det er en rigtig god grund til, hvorfor du bør vælge netop denne platform til dine annoncer.

Amazon Prime er et godt bevis på, at de er firstmovers, som tør at tage det første skridt i en ny retning. “Hvad er Amazon Prime?”, tænker mange måske — men inden længe vil det være en fast del af de fleste danskeres ordforråd. Det er nemlig intet mindre end en streamingtjeneste, der både giver sine medlemmer adgang til e-bøger og videoer samt musik. Som en bonus får man gratis fragt på de varer, man bestiller på deres hjemmeside, samt mange andre tjenester. Amazon Prime er allerede tilgængeligt i Danmark.

 

Gavn din virksomhed

Mange eksperter forventer, at siden vil komme til at spille en stor rolle i internethandlen i Danmark i fremtiden, så det er en god mulighed for dig, der arbejder indenfor detailbranchen og gerne vil se fremskridt i dit salg indenfor den nærmeste fremtid. Ved at vælge platformen som din annoncør vil du få flere muligheder for, hvordan du vil køre din forretning.

Du kan for eksempel vælge udelukkende at bruge siden som en salgsplatform, samtidigt med at du selv har dit eget varelager og pakker og sender dine egne produkter ud til dine kunder. Vil du investere i en metode, som i første omgang koster lidt mere, men som vil spare dig for en masse arbejde, så kan du vælge at blive Fulfillment By Amazon-leverandør. Her sender du varerne, som du sælger til et Amazon-varelager nær dig. Herefter tager de sig af pakningen, forsendelsen og kundeservicen. Som en bonus vil de hjælpe dig med at nå ud til endnu flere kunder.

Sådan laver du bedst en spørgeskemaundersøgelse

Spørgeskemaer bruges i høj graf i dag til at undersøge alverdens ting. Det er en smart måde at få svar fra sine kunder på når det kommer til forskellige vigtige spørgsmål. En spørgeskema undersøgelse kan laves på flere måder. Dog er det smart her at vælge en løsning, som er let for kunderne eller medarbejderne. Sådan en løsning vil ofte også være let for dig. Dette i form af en undersøgelse, som kunderne eller medarbejderne kan deltage i om det så er fra mobiltelefon, iPad eller computer. En spørgeskemaundersøgelse skal kunne tilpasses det hele.

Data skal let kunne indsamles og bruges af dig, hvilket netop fungere bedst, hvis det gøres online. Sørg for en høj brugervenlighed, som gør at så mange som mulig deltager og tager undersøgelsen til ende. Find et godt system at samle det i og en let måde, hvorpå dataindsamlingen kan fungere og bruges. For så er det blot at tilkoble det hele inde i samme system som både du, kunderne og medarbejderne bruger.

 

Vigtige funktioner ved en spørgeskemaundersøgelse

Finder du det nødvendigt at lave en spørgeskemaundersøgelse, skal du være klar over hvilke funktioner, som her er vigtige. En spørgeskemaundersøgelse kan bruges til mange forskellige formål. Måske ønsker man ens ansattes mening om et emne. Eller man ønsker at høre, hvordan ens kunders oplevelse har været i forhold til en service. Her er det vigtige at ramme med de rigtige spørgsmål. Ikke mindst er det vigtigt, at det hele er let tilgængeligt. Det både for andre at kunne udfylde spørgeskemaet, men også for en selv i forhold til at skulle indsamle data. Her ønsker man brugervenlighed, så man får svar fra så mange som muligt og ønsker resultater og data som let kan indsamles og bruges.

 

Omstændigheder ved en spørgeskemaundersøgelse

Skal der oprettes et spørgeskema, som skal sendes ud til enten ens kunder eller medarbejdere, så findes der mange lettere løsninger end at forsøge sig med det selv helt fra bunden. Brug her de hjælpemidler, som er. Du finder i denne sammenhæng et system, som du blot kan bruge af og kan sætte op til både iPad, apps eller andre smarte funktioner. Herefter er det blot at indsætte dit spørgeskema og sende det ud. Sammen system vil kunne indsamle data for dig og vise de forskellige resultater. Dette alt sammen med de rigtige sikkerhedsforanstaltninger. Alle disse omstændigheder kan du sørge for ved at vælge et allerede oprettet system og anvende dette til dine spørgeskemaundersøgelser.