Lej en iPad

Har du eller din virksomhed brug for en iPad i en kortere periode? Så kan det sagtens betale sig blot at leje en iPad, da dette ofte vil formindske jeres omkostninger en del hel, fremfor hvis I skulle ud at købe en ny iPad.

iPads kan være praktiske at have til mange forskellige arrangementer, og de kan anvendes til at løse en lang række af opgaver på jobbet. Denne artikel vil vise dig en række eksempler på, hvornår det kan være praktisk at benytte sig af iPad leje.
Hvis du leder efter udlejning til arrangementer, som ikke har noget at gøre med erhverv, så kan du med fordel hoppe videre til det sidste afsnit.

Udlejning af iPads til erhverv

Når vi taler om udlejning af IT-udstyr til erhverv, så forekommer der til tider flere situationer, hvor dette kan være nyttigt.

 • Under reparationer
  – Hvis jeres egen computer eller iPad er gået i stykker og er blevet sendt til reparation, så kan det være svært at undvære dette værktøj i hele perioden. Derfor kan man med fordel leje en, det er uden tvivl en billigere løsning, end hvis du skal købe nyt udstyr.
  Herudover slipper du også for at gå på kompromis med effektiviteten på arbejdspladsen, som kan blive mindsket, hvis medarbejdere skal undvære essentielle værktøjer.
 • Til ekstraordinære møder eller konferencer
  – Er der til tider ekstra bemanding til stede på din arbejdsplads? Det kan der ofte være på grund af konferencer eller lignende, og her er det virkeligt praktisk at kunne hive noget ekstra udstyr ind, således at alle kan arbejde effektivt.

iPad udlejning til forskellige events

iPads kan anvendes til en masse forskellige ting, og derved er de også utroligt praktiske at have til fester eller andre sociale begivenheder. Her får du to grunde til, hvordan en lejet iPad kan gøre din event bedre.

 • iPad som en digital DJ
  – Når folk er til festlige arrangementer, så kan de godt lide at hygge sig med noget god musik. Derfor kan du med fordel leje en iPad og spille musikken herfra. Derved kan alle være med til at vælge festmusikken.
 • iPad som fotostation
  – Vil du gerne have foreviget minder fra din fest? Det kan være meget dyrt at leje en professionel fotograf, men en lejet iPad kan klare billederne for dig.
  Hvis du lejer et par iPads og placerer dem rundt omkring til festen, så kan folk selv tage billeder, hvilket gør billederne sjovere og mere personlige.