Badeværelser gennem tiden

Badeværelser er noget helt særligt. Ikke kun fordi, at du tager din morgen her, men også af andre grunde. For det er rummet i dit hjem, der er mest unikt. Væggenes højde, indgangen og placeringen af samme finder du ikke i andre hjem. Kun hos dig, finder du dette.

Som ved alt andet, er badeværelser med på moden. De oplever fremgange og nye ideer hele tiden. Specielt de seneste år har rummet udviklet sig markant. I dag ser vi langt flere rå badeværelser. I norden er vi blevet mægtig glade for mørke klinker. Om det er hvad, du skal have, må du selv finde ud af – hvilket måske er for hårdt sagt. Sådan var det ikke ment. Så her får du et tip, hvis du vil have et billigt badeværelse: kontakt flere håndværker. Spørg efter ideer, priser og andet relevant. Vælg så dem, der gør det bedst.

 

80erne

De små klinker. De var endda også på væggene. Formen var den samme, størrelsen også. De lignede hinanden. Badeværelserne skilte sig på ingen måder ud, men det gjorde man vel heller ikke i 80erne?

I nogle hjem er de der stadig, altså klinkerne. Hvis du ikke vil gå i gang med projekt badeværelse, så find en tusch frem. Gerne en sort, men prøv da også med alverdens farver. Og skriv så en masse. Lad venner og gæster skrive. På den måder får du det mest personlige 80er-badeværelse, bare i 2017.

Marmor havde sin storhedstid i 80erne. Men ikke på den måde, som du kender den i dag. I dag er det dyrt og eksklusivt. Det var det såmænd også i 80erne, men sådan så det dog ikke ud.

 

Nu, i dette øjeblik

Dette øjeblik sker i foråret 2017. Badeværelse har mode, men ikke ligesom tøj. Der kommer ikke nye kollektioner hvert kvartal. Hvert år, måske. For vi ser hele tiden nye produkter. De kommer hurtigt og hastigt. Og når de så kommer, kan du finde dem i magasinerne.

Men vær på vagt. Du skal ikke glemme det personlige. For det er dit badeværelse. Du starter din morgen her, og du slutter dagen af her. Du vil føle dig hjemme. Det skal ikke ligne noget revet ud af Bobedre, hvis du spørger os.

Et hvert nyt badeværelse kan godt ligne det.

Hvad vi mener er derfor: ”Glem ikke det personlige, de små ting”. Når du gør det, kan du træde ind i badeværelset og derefter bade og så føle dig rigtigt hjemme.