Forbedring af dit firmas PR med Google Ads kurser

Skal du sende dine medarbejdere på et kursus, og overvejer du, hvad kurset skal gå ud på, så er løsningen lige foran dig. Google Ads og lignende løsninger er fremtiden inden for PR, og derfor er det en god idé for en eller flere af dine medarbejdere at specialisere sig inden for dette felt.

Et kursus i Google Ads gør selvfølgelig ikke en person autoriseret til at sælge reklamer på Googles sider. Det er kun Google, som kan udbyde denne service. Men man kan lære om teknikken og på den måde finde ud af, hvordan man bedst bruger den til at reklamere og tiltrække potentielle kunder.

Hvad er Google Ads?

Google Ads er reklamer, som bliver vist via Google. Fordi Google er en søgemaskine, har disse reklamer den store fordel, at de kan tilpasses personers specifikke søgninger. Det vil sige, at Google kan registrere hvad folk søger efter, og vise reklamer, som passer sammen med disse søgninger.

Reklamerne kan tage mange forskellige former. De kan ligge som annoncer øverst i søgefeltet eller som bannere ude i siden af søgningen eller på specifikke hjemmesider, som brugerne klikker ind på.

Derfor bør dit firma bruge Google Ads

Men hvorfor overhovedet bruge penge og resurser på at sende dine medarbejdere på kurser i Google Ads? Normale reklamer florerer jo stadig over det hele, og man kan nemt blive fristet til at tro, at disse er nok. Men Google Ads kan noget, som andre reklameformer ikke kan.

Googe Ads har nemlig en kæmpe fordel, fordi de via algoritmer kan tilpasses specifikke kunder. På den måde spilder du ikke tid eller penge på at send en reklame ud, som måske slet ikke når ud til din målgruppe. I stedet kan du sikre dig, at din annoncering bliver langt mere specifik.

Viden er magt

Der er ingen tvivl om at Google Ads kommer til at blive mere populære i fremtiden, og de kommer på et tidspunkt til at dominere PR-markedet mere end normale reklamer. Derfor er det at vide noget om denne teknik lig med magt.

Selvom det lige nu kan virke besværligt at sende en medarbejder eller to på kursus i Google Ads, kan det derfor virkelig godt betale sig. Investerer du i et Google Ads kursus investerer du nemlig også i dit firmas fremtid, og investerer samtidig i potentielle fremtidige kunder.

Bliv Amazon specialist og få gang i salget

Amazon er en af verdens førende virksomheder, når det kommer til internethandel. De har hovedsæde i Washington, USA, men bruges verden over. Derfor findes hjemmesiden med mange forskellige domæner som UK, DE, DK og mange, mange flere. På platformen er det muligt at sælge produkter indenfor stort set alle kategorier, man kan forestille sig. Alt fra elektronik og beklædningsgenstande til musik og møbler kan sættes til salg, og med deres kundeklientel, der tæller over 300 millioner mennesker, er det ikke svært at få solgt sine produkter. Samtidigt er der altid mulighed for at nå ud til endnu flere kunder, især hvis man vælger at samarbejde med specialister i Amazon.

 

En platform, der sætter dagsordenen

Amazon er ikke et firma, der følger i hælene på andre — de sætter selv dagsordenen, og selvom mange virksomheder indenfor samme brancher prøver at følge med, har de svært ved at konkurrere med internetgiganten. Det er en rigtig god grund til, hvorfor du bør vælge netop denne platform til dine annoncer.

Amazon Prime er et godt bevis på, at de er firstmovers, som tør at tage det første skridt i en ny retning. “Hvad er Amazon Prime?”, tænker mange måske — men inden længe vil det være en fast del af de fleste danskeres ordforråd. Det er nemlig intet mindre end en streamingtjeneste, der både giver sine medlemmer adgang til e-bøger og videoer samt musik. Som en bonus får man gratis fragt på de varer, man bestiller på deres hjemmeside, samt mange andre tjenester. Amazon Prime er allerede tilgængeligt i Danmark.

 

Gavn din virksomhed

Mange eksperter forventer, at siden vil komme til at spille en stor rolle i internethandlen i Danmark i fremtiden, så det er en god mulighed for dig, der arbejder indenfor detailbranchen og gerne vil se fremskridt i dit salg indenfor den nærmeste fremtid. Ved at vælge platformen som din annoncør vil du få flere muligheder for, hvordan du vil køre din forretning.

Du kan for eksempel vælge udelukkende at bruge siden som en salgsplatform, samtidigt med at du selv har dit eget varelager og pakker og sender dine egne produkter ud til dine kunder. Vil du investere i en metode, som i første omgang koster lidt mere, men som vil spare dig for en masse arbejde, så kan du vælge at blive Fulfillment By Amazon-leverandør. Her sender du varerne, som du sælger til et Amazon-varelager nær dig. Herefter tager de sig af pakningen, forsendelsen og kundeservicen. Som en bonus vil de hjælpe dig med at nå ud til endnu flere kunder.

Sådan laver du bedst en spørgeskemaundersøgelse

Spørgeskemaer bruges i høj graf i dag til at undersøge alverdens ting. Det er en smart måde at få svar fra sine kunder på når det kommer til forskellige vigtige spørgsmål. En spørgeskema undersøgelse kan laves på flere måder. Dog er det smart her at vælge en løsning, som er let for kunderne eller medarbejderne. Sådan en løsning vil ofte også være let for dig. Dette i form af en undersøgelse, som kunderne eller medarbejderne kan deltage i om det så er fra mobiltelefon, iPad eller computer. En spørgeskemaundersøgelse skal kunne tilpasses det hele.

Data skal let kunne indsamles og bruges af dig, hvilket netop fungere bedst, hvis det gøres online. Sørg for en høj brugervenlighed, som gør at så mange som mulig deltager og tager undersøgelsen til ende. Find et godt system at samle det i og en let måde, hvorpå dataindsamlingen kan fungere og bruges. For så er det blot at tilkoble det hele inde i samme system som både du, kunderne og medarbejderne bruger.

 

Vigtige funktioner ved en spørgeskemaundersøgelse

Finder du det nødvendigt at lave en spørgeskemaundersøgelse, skal du være klar over hvilke funktioner, som her er vigtige. En spørgeskemaundersøgelse kan bruges til mange forskellige formål. Måske ønsker man ens ansattes mening om et emne. Eller man ønsker at høre, hvordan ens kunders oplevelse har været i forhold til en service. Her er det vigtige at ramme med de rigtige spørgsmål. Ikke mindst er det vigtigt, at det hele er let tilgængeligt. Det både for andre at kunne udfylde spørgeskemaet, men også for en selv i forhold til at skulle indsamle data. Her ønsker man brugervenlighed, så man får svar fra så mange som muligt og ønsker resultater og data som let kan indsamles og bruges.

 

Omstændigheder ved en spørgeskemaundersøgelse

Skal der oprettes et spørgeskema, som skal sendes ud til enten ens kunder eller medarbejdere, så findes der mange lettere løsninger end at forsøge sig med det selv helt fra bunden. Brug her de hjælpemidler, som er. Du finder i denne sammenhæng et system, som du blot kan bruge af og kan sætte op til både iPad, apps eller andre smarte funktioner. Herefter er det blot at indsætte dit spørgeskema og sende det ud. Sammen system vil kunne indsamle data for dig og vise de forskellige resultater. Dette alt sammen med de rigtige sikkerhedsforanstaltninger. Alle disse omstændigheder kan du sørge for ved at vælge et allerede oprettet system og anvende dette til dine spørgeskemaundersøgelser.

Lej en iPad

Har du eller din virksomhed brug for en iPad i en kortere periode? Så kan det sagtens betale sig blot at leje en iPad, da dette ofte vil formindske jeres omkostninger en del hel, fremfor hvis I skulle ud at købe en ny iPad.

iPads kan være praktiske at have til mange forskellige arrangementer, og de kan anvendes til at løse en lang række af opgaver på jobbet. Denne artikel vil vise dig en række eksempler på, hvornår det kan være praktisk at benytte sig af iPad leje.
Hvis du leder efter udlejning til arrangementer, som ikke har noget at gøre med erhverv, så kan du med fordel hoppe videre til det sidste afsnit.

Udlejning af iPads til erhverv

Når vi taler om udlejning af IT-udstyr til erhverv, så forekommer der til tider flere situationer, hvor dette kan være nyttigt.

 • Under reparationer
  – Hvis jeres egen computer eller iPad er gået i stykker og er blevet sendt til reparation, så kan det være svært at undvære dette værktøj i hele perioden. Derfor kan man med fordel leje en, det er uden tvivl en billigere løsning, end hvis du skal købe nyt udstyr.
  Herudover slipper du også for at gå på kompromis med effektiviteten på arbejdspladsen, som kan blive mindsket, hvis medarbejdere skal undvære essentielle værktøjer.
 • Til ekstraordinære møder eller konferencer
  – Er der til tider ekstra bemanding til stede på din arbejdsplads? Det kan der ofte være på grund af konferencer eller lignende, og her er det virkeligt praktisk at kunne hive noget ekstra udstyr ind, således at alle kan arbejde effektivt.

iPad udlejning til forskellige events

iPads kan anvendes til en masse forskellige ting, og derved er de også utroligt praktiske at have til fester eller andre sociale begivenheder. Her får du to grunde til, hvordan en lejet iPad kan gøre din event bedre.

 • iPad som en digital DJ
  – Når folk er til festlige arrangementer, så kan de godt lide at hygge sig med noget god musik. Derfor kan du med fordel leje en iPad og spille musikken herfra. Derved kan alle være med til at vælge festmusikken.
 • iPad som fotostation
  – Vil du gerne have foreviget minder fra din fest? Det kan være meget dyrt at leje en professionel fotograf, men en lejet iPad kan klare billederne for dig.
  Hvis du lejer et par iPads og placerer dem rundt omkring til festen, så kan folk selv tage billeder, hvilket gør billederne sjovere og mere personlige.