Prøv noget nyt hos din frisør Hørsholm

Hvis du bor i Hørsholm, så er der stor sandsynlighed for, at du er et ganske gennemsnitligt menneske. Dette er ikke ment på den dårlige måde, for det gennemsnitlige menneske er højst sandsynligt også det menneske, som lever et godt liv.

Måske er du studerende, eller måske er du arbejdende. Du bor sammen med en ven eller en kæreste eller måske sammen med din familie. I weekenden går du i byen eller du spiser slik foran fjernsynet til en god film. Nogle gange tager du ud og rejser, men for det meste går hverdagen sin stille gang.

Nogle gange vil man gerne skille sig ud

For det meste nyder du sikkert dit liv. Sikkert sker der så mange små ting i hverdagen, at du slet ikke tænker over, at tiden går. For det meste er du glad for, at det er sådan det er.

Men nogle gange kan man godt blive en lille smule rastløs. Det er helt normalt, og det er der som sådan ikke noget galt med. Det er tværtimod godt en gang imellem at føle sig en smule spontan. Det behøver ikke være de store ting, man skal kaste sig ud i – lidt kan også gøre det.

En ny frisure kan peppe tingene op

For eksempel kan man få lyst til at ændre lidt på den måde, som man ser ud på. Det kan man i princippet gøre på mange måder, men en ny frisure er den hurtigste, nemmeste og en af de mest synlige ting.

Nyt hår kan få dig til at se ganske anderledes ud end du er vant til. Det er utrolig hvor stor en forskel det kan gøre, og hvor ung og frisk man kan komme til at se ud, når man ændrer i hårpragten.

Få din frisør Hørsholm med på råd

Trænger du til at der skal ske noget nyt, så kan du derfor med fordel lægge vejen forbi din lokale frisør Hørsholm. Her kan du vende situationen med hende eller ham, og du kan høre vedkommendes mening.

Skal det give mening at blive klippet må forandringen gerne være tydelig. Det kan for eksempel være at gå fra langt hår til kort, få en anden farve eller måske få en permanent. Der er mange muligheder, men du skal selvfølgelig kunne lide det endelige resultat.

Fjern talgknopper med af de populære black masks

Fjern talgknopper med af de populære black masksMange personer i Danmark vil påstå at de har problemer med uren hud. Døjer du også med bumser?
Er det så irriterende at det er et problem i hverdagen? Så er det nok på høje tid at få gjort noget ved det. I dag skal vi nemlig til at høre en hel del mere om black masks.
Lad os ikke udskyde det længere og komme til sagen.

Brug en black mask ordentligt med processen her

Det er essentielt at man gør brug af den rigtige procedure for at få mest ud af masken.
Følg trinnene under her, så sikrer du dig fuld effekt.

1. Bliv klar inden

Gør dig selv den tjeneste at få varmet dit ansigt op ved brug af noget varmt vand. Det er slet ikke et krav, men det er altid en fordel, da du får åbnet godt op for porerne – som vil gøre at black masken virker bedst muligt.

2. Ansigtsrens

Black masks virker bedst på et rent ansigt. Gør brug af en anti-bakteriel sæbe – ansigtsvask eller tilsvarende.

3. Påfør din maske

Tag masken på i et tyndt men jævnt lag. Det må dog ikke blive for tyndt da du skal kunne trække ansigtsmasken af bagefter.
Undgå at komme for tæt på områderne omkring læberne og øjnene. Her vil huden være for tynd, at en peel-off maske som den her kan ende med at trække det øverste hudlag med af – og det bør man gerne helst undgå helt.

4. Lad din black mask arbejde

Giv black masken tid til at arbejde. Følg brugsanvisningen før du begynder hvor der står præcis hvor mange minutter. Som oftest vil det være mellem 10-30 minutter. Det er forskelligt fra produkt til produkt, men du vil mærke når masken bliver tør.

5.Tag ansigtsmasken af

På det tidspunkt hvor black masken tørrer ind, skal man til at trække den af. Husk du ikke skal prøve at vaske den af, da det er her i denne del af guiden at man får alle urenhederne osv. ud af huden.

6. Fjern resterne af masken

Du kan ikke undgå at have rester af black masken tilbage i dit ansigt, og dem kan du komme af med ved hjælp af en ansigtsklud og varmt vand.

7. Giv huden fugt og tid

Gør kun brug af ansigtsmasken max 2 gange pr. uge. mange ansigtsmasker som denne udtørrer din hud en del, så giv huden tid samt en lækker creme til ansigtet efterfølgende.