Sådan finder du den rigtige murer

En murer er ikke bare en murer, da man kan specialisere sig indenfor forskellige områder. I bund og grund kan murere det samme, men nogle har mere erfaring i nogle murerteknikker end andre. I Hårlev kan man finde murere, der har erfaring indenfor alle slags arbejdsteknikker. Uanset om det drejer sig om udendørs eller indendørs murerarbejde. Jo mere erfaring man har, jo dygtigere vil man også være til sit arbejde. Murer Hårlev er dygtige til deres arbejde og kan til enhver tid kontaktes, hvis du har spørgsmål eller behøver hjælp til murerarbejde.

Dette kan murerne:

Der er mange kunder som kontakter murerne i Hårlev, fordi de er omhyggelige med deres arbejde. Murerne sætter gerne en ekstra arbejdsdag på for at være sikker på, at hver enkel detalje bliver udført til perfektion. Dette er en egenskab som de fleste kunder sætter stor pris på, da det viser, at murerne vil gøre alt for at gøre kunderne tilfredse. Murerne udfører bl.a. følgende arbejdsopgaver; Pudsning indendørs og udendørs, generel murværk, sætter vægfliser op, tagarbejde, ordner yder- og indervægge, lægger tagsten og gulvklinker, generel fugearbejde, terrændæk støbning, fundamentstøbning, sokkelstøbning og meget mere. Hvis du er så uheldig at der opstår vandskader eller stormskader i hjemmet, så kommer murerne også gerne ud for at reparere det, som er gået i stykker.

 

Der er ingen tvivl om, at murerne går op i, at kunderne har en positiv oplevelse af hele forløbet. Derfor gør de alt for, at have kunderne med i processen så meget som muligt. Murerne gennemgår gerne planen med kunderne flere gange således, at begge partere har en ide om, hvordan det færdige resultat vil blive. På denne måde er forventningerne drøftet, så kunden ikke kommer til at være utilfreds i sidste ende.

Derfor er murerne i Hårlev uundværlige:

Der er mange gode grunde til at vælge murerne i Hårlev. Udover at få en god kundeservice, så medbringer murerne altid arbejdsmaterialer i god kvalitet. Murerne i Hårlev er meget servicemindede og kommer med flere forslag til hvilke slags materialer, der skal bruges til projektet. Murerne er gode til at tage hensyn til kundens behov, så hvis der er et bestemt budget til projektet, så gør de alt for at matche materialerne efter dette. Murerne i Hårlev har ofte travlt fordi de får mange henvendelser fra kunder. Det er en god ide, at kontakte dem i god tid, hvis du gerne vil benytte dig af dem.

 

 

 

 

Pris, inspiration og tips til badeværelset

En masse overvejelser og tanker. Har du besluttet dig – eller overvejer – du et nyt badeværelse, kan det være noget værre rod.

Hvor skal man starte?

Prisen. Der skal du starte. For det er dit udgangspunkt. Men du må forvente, at et badeværelse er dyrt, sammenlignet med mange andre ting. Heldigvis har vi håndværkerfradraget, som gør skaden god igen. Nogle, der laver badeværelse roskilde har en pris fra 79.000 kr. Måske du skal tjekke dem ud, vi faldt lige over dem.

Men det kan sagtens blive meget dyrere. Deres pris er også ”fra”. Hvis du tilføjer nogle dyrere klinker, bliver det et par tusinde kroner dyrere og sådan forsætter det.

Du skal også huske på varigheden. Du vil skulle låne en badeværelse-vogn. De koster også lidt, men ofte kan du få en gratis af håndværkeren – hvis du er heldig. Badmodul.dk har måske også en vogn til dig?

Så lad os sige minimum 80.000 kr.

Nu skal du finde på ideerne

Her er også et udgangspunkt. Det er nemlig rummet og dets kvadratmeter. Hvor meget har du at gøre med?

De små badeværelser skal virkelig gennemtænkes. Skær ned, hvor du kan. Brug lyse farver først og fremmest.

Sådan finder vi på ideer.

Vi starter med en simpel brainstorm, som det var reklamebranchen. Her er det vigtigt, du slynger alle dine ideer ud. Tænk stort og småt. Skriv dem så ned. Når du ha 15+ ideer til klinker, borde, træ, bruser og alt det, kan du gå videre til næste fase.

  1. fase skal du visualisere og finde produkter.

Gå på Pinterest.com. Det måske mest magtfulde værktøj, når du skal finde på konkrete ideer. Se, hvordan de gør. Efterlign og lad dig inspirerer. Hurtigt vil du kunne kombinerer dine ideer med, hvad du finder derinde.

Saml så det hele og giv det til håndværkeren. Det vil han sætte stor pris på. Hvis du er heldig, kan du få prisen ned, fordi du har gjort så stort et forarbejde.

Nu skal du på jagt

Det kan være, at du kan finde nogle af tingene selv i genbrug. Det er jo in og smart. Her finder du også de særlige ting. Produkterne har en historie, og du vil kunne sætte din helt egen historie på, når du selv går ud og køber det. Ingen andre gør dette!

Det kan være planken, du finder i et genbrug, som du vil bruge som hylde.

Det kan være nogle fliser, du vil slå itu og bruge som gulv(den idé er vi særligt glade for).

Badeværelser gennem tiden

Badeværelser er noget helt særligt. Ikke kun fordi, at du tager din morgen her, men også af andre grunde. For det er rummet i dit hjem, der er mest unikt. Væggenes højde, indgangen og placeringen af samme finder du ikke i andre hjem. Kun hos dig, finder du dette.

Som ved alt andet, er badeværelser med på moden. De oplever fremgange og nye ideer hele tiden. Specielt de seneste år har rummet udviklet sig markant. I dag ser vi langt flere rå badeværelser. I norden er vi blevet mægtig glade for mørke klinker. Om det er hvad, du skal have, må du selv finde ud af – hvilket måske er for hårdt sagt. Sådan var det ikke ment. Så her får du et tip, hvis du vil have et billigt badeværelse: kontakt flere håndværker. Spørg efter ideer, priser og andet relevant. Vælg så dem, der gør det bedst.

 

80erne

De små klinker. De var endda også på væggene. Formen var den samme, størrelsen også. De lignede hinanden. Badeværelserne skilte sig på ingen måder ud, men det gjorde man vel heller ikke i 80erne?

I nogle hjem er de der stadig, altså klinkerne. Hvis du ikke vil gå i gang med projekt badeværelse, så find en tusch frem. Gerne en sort, men prøv da også med alverdens farver. Og skriv så en masse. Lad venner og gæster skrive. På den måder får du det mest personlige 80er-badeværelse, bare i 2017.

Marmor havde sin storhedstid i 80erne. Men ikke på den måde, som du kender den i dag. I dag er det dyrt og eksklusivt. Det var det såmænd også i 80erne, men sådan så det dog ikke ud.

 

Nu, i dette øjeblik

Dette øjeblik sker i foråret 2017. Badeværelse har mode, men ikke ligesom tøj. Der kommer ikke nye kollektioner hvert kvartal. Hvert år, måske. For vi ser hele tiden nye produkter. De kommer hurtigt og hastigt. Og når de så kommer, kan du finde dem i magasinerne.

Men vær på vagt. Du skal ikke glemme det personlige. For det er dit badeværelse. Du starter din morgen her, og du slutter dagen af her. Du vil føle dig hjemme. Det skal ikke ligne noget revet ud af Bobedre, hvis du spørger os.

Et hvert nyt badeværelse kan godt ligne det.

Hvad vi mener er derfor: ”Glem ikke det personlige, de små ting”. Når du gør det, kan du træde ind i badeværelset og derefter bade og så føle dig rigtigt hjemme.